1_Kandis-Johnny_synger-abstrakt-kunst_Abstrakttop_KUTF-2019.jpg

ABSTRAKT KUNST INDTAGER DANSKTOPPEN

 
 

Abstrakt kunst indtager Dansktoppen

Digteren Søren Mølstrøm har skrevet popsange om abstrakte malerier sammen med dansktopmusikeren Johnny Hansen fra Kandis. I sommers lå en af sangene nr. 1 på Dansktoppen. Sangen handler om to firkanter i et abstrakt maleri og er en duet mellem den langhårede digter, Søren Mølstrøm, fra ‘den kreative klasse’ og Johnny Hansen fra dansktopdanmark.

 

Sangen er første singleudspil i projektet To Verdner Mødes, som kulminerer på Sorø Kunstmuseum den 1. september, hvor Søren og Johnny spiller sangene live foran malerierne på museet.

“Projektet er et unikt møde mellem to rivaliserende dele af dansk kulturliv, Dansktoppen og ‘Den kreative klasse’, og det handler dybest set om at mødes på trods af uenighederne, og på tværs af alt det der deler os, og skabe noget SAMMEN. Derfor er det også lidt paradoksalt, at det netop er i disse dage, at Trump er røget i totterne på Danmark. Den splittelse Trump står for … det er jo netop dét, vi vil til livs med det her projekt", udtaler manden bag projektet Søren Mølstrøm